Livrarea

Durata aproximativa a unei livrari este de 3-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Pentru livrarea produselor sunt folosite serviciile Urgent Cargus.

Costul livrarii produselor in Romania este de 20 lei.

Tarifele sunt valabile pentru orice localitate din Romania aflata in aria de acoperire a Urgent Cargus. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire Urgent Cargus , fiecare km suplimentar se taxeaza in plus dupa tarifarul curierului . Va rugam sa consultati ARIA de ACOPERIRE a Urgent Cargus aici: https://www.urgentcargus.ro/despre-noi/excelenta-operationala/

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei livrarea produselor este gratuita!

Costul transportului este calculat si afisat in cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii dvs! Comanda va este adusa la adresa indicata de dvs, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul ales.

Produsele se afla in ambalaj original, sigilat al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului. La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea acestuia.

Conditii speciale: In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi : conditii meteo nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, catastrofe etc.. In toate aceste cazuri un reprezentant ma dame, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Livrari in afara Romaniei - desi acestea fac parte din planurile de dezvoltare ale magazinului nostru online, pentru moment nu oferim aceste facilitati. Ne intereseaza insa opinia dvs cu privire la tarile de destinatie dorite si modalitatile de livrare si plata preferate. Pentru informatii/pareri punctuale, nu ezitati sa folositi formularul de contact.


LiveZilla Live Help