Despre materiale

In colectiile ma dame utilizam tesaturi fine, tehnologizate, de cea mai buna calitate, pentru articolele de imbracaminte. Furnizorii de tesaturi sunt selectati din Franta, Spania, Grecia, Italia in functie de ultimele tendinte in confectii si conform paletei coloristice a sezonului.

Documentatia se face atent in reviste specializate sau vizionarile de la targuri internationale de profil pt a ne alinia la ultimele trenduri de linie, culoare si tesaturi. Pentru personalizarea colectiei uneori cerem o anumita culoare care domina in colectia noastra si face unitatea programelor ca armonie de culori. Impartim la fiecare colectie, foarte judicios, partea de colectie sofisticata-eleganta si cea clasica-bazica. Astfel sunt alese tesaturi spre aceste doua tendinte:
• pentru sofisticat-elegant tesaturile au aspecte elegante, jacquarduri, matasoase, peliculizate, lucioase, irizate, bucleuri sau cu aspecte filamentare stralucitoare. Compozitiile acestor tesaturi justifica modelul ales si pretul, dandu-le nota 'couture' si definind personalitatea oricarei femei.
• pentru clasic-bazic tesaturile sunt clasice dar elegante , cu plus de elemente noi, sunt in general uni cu aspecte tratate de luciu, peliculizari sau retea de dungi fine bicolore, irizate, mulinate la care se asorteaza accesorii care le scot din nota clasica.

In prima parte a colectiei folosim:

Pentru camasi: bumbace, poplin, satinate, matasoase foarte lucrate cu detalii si accesorii

Pentru rochii si compleuri: folosim in general tesaturi satinate, crep-uri, catifea, tafta, jacquard, bucle si tesaturi cu amestec de lana.

Aceste materiale polivalente se preteaza aproape la orice situatie iar compozitia cu elastan subliniaza silueta dand zveltete si subliniind talia - caracteristice acestui sezon.

Pentru bluzele de tricot care sunt clasice sau mai speciale folosim vascoza in combinatie cu elastan, intr-o explozie de imprimeuri si culori, dar si uni in culori accent sau culori bazice. Aceste bluze sunt baza unei tinute de zi dându-i un plus de culoare, mobilitate si personalitate.

In acest sezon vom folosi si denimul stretch pentru un program complet de vara cu plus de confort si tinuta.

Pentru vara colectia se completeaza cu tesaturi organza, crepuri de matase, voal si tripluvoal cu imprimeuri supradimensionate cu flori, frunze, fluturi, desene holografice, caleidoscop sau informale.


LiveZilla Live Help