Returnarea produselor

Produsele se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, prin curier rapid.

Singura conditie ca produsele returnate sa fie acceptate este ca acestea sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate ( sa aiba ambalajul original, etichetele atasate si documentele insotitoare ).

Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de dvs, inclusiv comisioanele bancare de transfer a sumei de returnat.

Pentru comenzile plasate fara cont de client puteti folosi acest formular de returnare. Pentru comenzile date cu cont de client, se poate face cererea de returnare a produselor din Contul de client -> Istoric comenzi -> Comanda dorita, selectand produsele dorite si apasarea butonului de creare cerere dereturnare.

1. Returnarea banilor

Se face in termen de 14 zile calendaristice, de la data returnarii (confirmarea primirii coletului), prin virament bancar, in contul indicat de dvs.
Va rugam sa retineti ca taxele de livrare achitate de catre dvs nu sunt rambursabile.

2. Schimbarea marimii produselor

Se trimit produsele care urmeaza a fi schimbate prin curier rapid ( la adresa – Str. Ing Tacu D. Nr 35 Sect 5, Bucuresti ) fara ramburs si se mentioneaza noile marimi solicitate.

3. Inlocuirea produselor

Se trimit produsele care urmeaza a fi schimbate prin curier rapid ( la adresa – Str Ing Tacu D. Nr. 35 Sect 5, Bucuresti ) fara ramburs si se mentioneaza produsele cu care se va face schimbul, acestea din urma avand o valoare egala sau mai mare decat a produselor schimbate. Daca valoarea este mai mare se va achita diferenta.


LiveZilla Live Help